Radoša, dzīvespriecīga, iedvesmojoša,
vienmēr atvērta jaunām idejām un priekšlikumiem!
Tāda ir Tava skola!
Publicēts: 07. aprīlis 2015
Atjaunots: 08. aprīlis 2015
KJBS skolēni rēķināja NaCl daudzumu dažādos pārtikas produktos.Visinteresantāk bija gatavot veselīgos našķus-konfektes no aprikozēm, kanēļa, mandelēm, burkāniem, zirņiem un t.t.
Teorētiskajā daļā skolēni klausijās prezentāciju par ēšanas režīmu un pareizu sāls izmantošanu, gatavojot produktus.
Ina Ādlere, KJBS vadītāja
Sveicam svētkos!
Vārda dienu svin:
Dita, Marta
Dzimšanas dienu svin:
Luīze Stepena
Laine Liepa
Ieskaties!
e-klase.lvvēstisSvarīgais tuvplānā
Ansis Gustavs Andersons ir 33. starptautiskās informātikas olimpiādes (IOI 2021) dalībnieks Latvijas delegācijas sastāvā.
Paldies!
Skola izsaka vissirsnīgāko paldies gan "EL.Serviss" darbiniekiem un tās direktoram Armandam Ceimeram, gan "Norplast" darbiniekiem, sevišķi Ivaram Liepam un firmas vadītājam Mārim Meijam!
Skatīt vairākMūsu draugi
Noderīgas saites
Skatīt vairākNosūti mums ziņu!